Over ons

Hoe leuk is het als je van een hobby je werk kunt maken………

Mijn liefde voor oude spulletjes, antiek of brocante, heeft geresulteerd in het ontstaan van Santiline.

Niet alleen nu voor mezelf maar ook anderen ervan laten genieten, dat is echt kicken!

Prachtige antieke meubels, woonaccessoires of aardewerk nemen we mee van markten, of onze vaste adresjes in voornamelijk Frankrijk en Zuid België. Indien nodig wordt het gerestaureerd in onze werkplaats en in opdracht van de klant restylen wij (klein) meubels in een mooie eigentijdse kleur.

Deze vondsten hebben al een heel leven achter de rug en dat zie je! Er zit karakter in en we kopen ze daarom voor de uitstraling en de warmte die ze hebben………… dat past juist zo geweldig in de huidige interieurs.

De mooi verweerde oude Franse luiken, wát geven die een sfeer in je huis. Oude potten en kruiken die zo geweldig staan met een paar takken erin of keukengerei. En de oude kastjes of tafels, met de tekenen van de tijd waarin ze gebruikt zijn, maar die zo passend te combineren zijn met nieuwe spulletjes of meubels. Perfect en imperfect gaan juist dan zo mooi samen!

Kom gerust eens kijken; u bent van harte welkom in onze webwinkel en voor bezichtigingen bij ons thuis. Mail of bel ons wel even van tevoren voor een afspraak.